Keresés
Filters

Szállítási, fizetési és garanciális feltételek

Áruátvétel

Személyes átvétel
A telefonon, emailben visszaigazolt megrendeléseket lehetősége van üzletünkben személyesen átvenni. Ebben az esetben a termék vételárán felül semmilyen további költség nem kerül felszámításra.

Nyitvatartás

Hétfő-Péntekig: 10:00-18:00 -ig

Szombat : 10:00-13:00-ig

Fizetési módok: készpénz, bankkártya

Házhoz szállítás
Dőljön hátra karosszékében és rendeljen otthonából! Miért jönne elhozzánk, akár több száz kilométer távolságból, ha néhány kattintással megteheti ugyanezt 14 napos pénzvisszafizetési garancia mellett. (lásd. felhasználói feltételek között)

A megrendelt terméke(ke)t az EXPRESS ONE juttatja el otthonába.
Az átlagos szállítási határidő 1-2 munkanap.

Fizetésimódok
Utánvét
Otthonában fizethet készpénzben áru átvételkor a posta munkatársának.

Előre utalás
Lehetőség van a megrendelt termékek ellenértékét banki előreutalással kifizetni. Az utalási adatokat a rendelés beérkezése után e-mail-ben küdjük. A termék kiszállítása az ellenérték bankszámlánkra történő beérkezése után történik.

Csomagküldés díja:

A csomagküldés díja Magyarországon belül: bruttó 2390.-Ft utánvéttel és előre utalás esetén 1990 Ft

Áruátvétel
Átvételkor kérjük ellenőrizze a csomag sértetlenségét, mert utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Sérült, szakadt csomagesetén a futár jegyzőkönyvet vesz fel. Kérjük, ebben az esetben még a futár helyszínen tartózkodása alatt hívja ügyfélszolgálatunkat a 0620/353-5193-as telefonszámon a további egyeztetés miatt.

A futár csomagot szállít, és nem felel annak tartalmáért. Amennyiben az átvett csomag hiányosan érkezett meg, kérjük írásban vagy telefonon bejelenti. Az esetet 24 órán belül kivizsgáljuk.

Vásárlástólvaló elállás, visszavásárlás

Az elállás feltételei
Ezen igényét kérjük írásban megtenni az sxl.butik@gmail.com címen, "vásárlástól való elállás" tárgy megjelöléssel.
Csak online- rendelés esetén, csomagküldéssel átvett megrendelés esetén érvényes.

A csomag átvételét követő 14 napon belül érvényesíthető

A terméket eredeti állapotában történő visszajuttatása, számla eredeti / másolt példányának megléte, a termék használata során nem keletkezett külsérelmi nyom, mely a továbbértékesítést az eredeti áron nem teszi lehetővé.

Az eredeti csomagolás / címke megléte újbóli felhasználhatóságának megőrzése.

A fenti feltételek együttes megléte esetén áll módunkban a termék árának 100%-os megtérítésére.

Az árucikk cseréje
Ha a megrendelt árucikk hibás, illetve nem a rendelésében szereplőterméket kapta, akkor azt díjmentesen kicseréljük, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, a termék vételárát visszatérítjük a visszaküldés költségével együtt. Az ilyen jellegű hibát a kézhezvételt követő 3 munkanapon írásban jelezze nekünk.

Ünnepek
Készüljön idejében a nagyobb ajándékozási ünnepekre, a kellemetlenségek elkerülése miatt és időben adja le megrendelését.

Kérjük vegye figyelembe, hogy a kiemelt időszakokban egyes slágertermékeknél rövid időn belül készlethiány léphet fel, így a megrendelés teljesítése a beszerzések függvényében csúszhat ill. a túlterhelt futárszolgálatok akár csak több napos késéssel tudják a leadott megrendeléseket kiszállítani.

Sajnos az esetleges csúszásokért vagy meghiúsult megrendelésekért felelősséget nem vállalunk.

Kellemes vásárlást kívánunk.
sxl-divat.hu csapata